«День Незалежності – це наше свято свят. Неначе Різдво і Воскресіння одночасно» – Порошенко зворушливо привітав українців зі святом

порошенко

П’ятий президент України Петро Порошенко зворушливо привітав українців з Днем Незалежності

Про це він написав у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів. Порошенко зазначив також, що українці ніколи не поступляться своєю волею та незалежністю.

“День Незалежності – це наше свято свят. Неначе Різдво і Воскресіння одночасно.

29 років тому на уламках імперії з’явилася самостійна Україна. І це день народження нової країни. Але ж постала вона не на порожньому місці, а в продовження тисячолітньої державної традиції. Після майже трьохсот п’ятдесяти років російського панування в Москві твердо були впевнені, ніби Україна навіки вже розчинилася в неосяжних просторах імперії. А вона відродилася. І хіба це не є наше справжнє воскресіння як великого європейського народу?

Своєю волею, своєю незалежністю ми не поступимось ніколи. Добре сказано у святковому зверненні групи Першого грудня: “Україна дихає свободою. Це її кисень”.

Вітаю вас, дорогі українці, з цим великим святом – З Днем Незалежності України!”, – написав Петро Порошенко.

День Незалежності – це наше свято свят. Неначе Різдво і Воскресіння одночасно. 29 років тому на уламках імперії…

Gepostet von Петро Порошенко am Sonntag, 23. August 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини