Зеленський пообіцяв підтримку ветеранському бізнесу

Зеленський

Створення робочих місць для ветеранів війни та підтримка заснованого ними бізнесу є одним з пріоритетів влади

Про це заявив президент України Володимир Зеленський на відкритті ІІІ Міжнародного волонтерського та ветеранського форуму “Там, де ми – там Україна”, передає Gazeta.ua.

Зеленський пообіцяв підтримку ветеранському бізнесу

“Я гадаю, нам потрібно якомога більше ветеранських бізнесів, – сказав Зеленський. – Ветерани стресостійкі, дисципліновані, мають лідерські якості, вміють ухвалювати правильні, сміливі та швидкі рішення, системно та стратегічно мислити. Це й армійські навички, і одночасно правила, за якими існують всі успішні компанії”.

Ішлося про допомогу держави у розробці програми бізнес-освіти, фінансову підтримку для старту бізнесу, пільгові кредити.

“Зараз у Верховній Раді України є проект закону про державні гарантії за кредитами для малого та середнього бізнесу. Вважаю, слід подумати, щоб врахувати ветеранський бізнес як окрему категорію”, – додав президент.

Крім того Володимир Зеленський пообіцяв 23 серпня підписати указ про розвиток системи фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів та їхніх родин.

III Міжнародний волонтерський та ветеранський форум проходить у Києві в Мистецькому арсеналі. В ньому беруть участь представники громадських ветеранських організацій, Держцентру зайнятості, провідних бізнес-шкіл та успішних ветеранських підприємств. Також – представники влади та бізнес-асоціації ветеранів США, хорватські ветерани. Розвиток ветеранського бізнесу – основна тема форуму цьогоріч

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини