Сергій Притула заявив про завершення кар’єри на телебаченні

Телеведучий відмовляється від акторства, щоб повністю свій час присвятити політиці.

Український телеведучий, шоумен, очільник розважального проєкту “Вар’яти-шоу” заявив, що завершує свою кар’єру на телебаченні. Все це зумовлено тим, що волонтер Сергій Притула офіційно має намір йти в мери Києва. На виборах міського голови столиці він представлятиме партію “Голос”, – пише Вголос.

Про таке рішення, яке далося йому досить складно, Сергій Притула розповів у інтерв’ю LB.ua.

Кандидат у мери Києва готується оголосити про свій вихід з проєкту “Вар’яти-шоу”, яке він створив 10 років тому. Телеведучий відмовляється від акторства, щоб повністю свій час присвятити політиці.

За його словами, на такий крок він пішов, аби раз і назавжди закрити питання про поєднання творчої роботи з політичною діяльністю.

Наголошується, що зйомки в останньому сезоні “Вар’яти-шоу”, яке виходить на “Новому каналі” стануть для Сергія Притули завершальними. За його словами, після участі у фінальних зйомках, учасники шоу підуть у самостійне плавання. Телеведучий вийде з колективу, як очільник, і як редактор, і як актор.

“Щоб закрити це питання (про поєднання творчої роботи з політичною діяльністю) раз і назавжди, я оголошу про свій вихід з “Вар’яти-шоу” і закінчення своєї акторської кар’єри. Це той крок, який мені трішки важко робити, зважаючи на те, що я десять років віддав цьому колективу і розвитку”, україномовного гумору”,  – зазначив Притула.

Авторський проєкт “Вар’яти-шоу” з’явився у 2010 році у Тернополі, перший виступ відбувся у 2010 році під назвою “Перше україномовне гумор-шоу “Вар’яти”. У 2016 році відбулася прем’єра телеверсії шоу в ефірі “Нового каналу”.

Як відомо, раніше популярний телеведучий Сергій Притула заявив, що балотуватиметься в мери Києва від партії “Голос”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини