«Мені все одно, хто у вас загинув»: водій 217-ї маршрутки вигнав матір Героя АТО (фото)

«Сьогодні зайшла в автобус 217А, приблизно 8 година ранку. Показала посвідчення пільгового проїзду — матері загиблого воїна АТО.

На що водій сказав вийти і чекати наступну маршрутку, бо в нього тільки сидячі місця. Хоча в маршрутці, окрім мене, переді мною зайшли троє пасажирів», — написала у “Facebook” матір Героя АТО Марія Найда, – пише varta1.

«Я йому пояснила, що в мене загинув син, щоб Ви їздили і заробляли гроші, — розповідає пані Марія. — На що прозвучала відповідь: «Мені все одно, хто у Вас загинув».

Жінка пояснила, що їде у церкву, тобто їй потрібно під’їхати недалеко — тільки догори. «Всі пасажири мовчали, ніби в рот набрали води», — зазначає матір загиблого військового.

Однак, не обійшлось без добрих людей. «Одна жінка, яка сиділа, дала мені місце і сказала водієві, що не може слухати це все, що він говорить. Велике дякую жінці», — наголосила пані Марія.

«Одне цікавить, чи довго ще у Львові на маршрутах будуть працювати такі водії? І чому наші перевізники не проводять з ними виховну роботу? Герой дня!», — завершила свою розповідь жінка.

Сьогодні зайшла в автобус 217А, приблизно 8 година ранку. Показала посвідчення пільгового проїзду, матері загиблого…

Gepostet von Марія Найда am Mittwoch, 19. August 2020

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини