Коронавірус на Львівщині: ще 184 інфікованих, Самбір у “червоній” зоні та жодного одужання за добу

За минулу добу на Львівщині ще у 184 людей виявили COVID-19.

На ранок 14 серпня у Львові та на Львівщині підтверджено 11658 випадків інфікування коронавірусом, з них 318 — летальні (чотири людини померли за останню добу). За вчора лабораторні центри провели 1549 ПЛР-тестів, 184 з яких — позитивні, передає Espreso.

Серед нових хворих – 68 львів`ян, решта – мешканці сіл та міст області.

На сьогодні хворіють 8239 людей. Разом з тим 3157 пацієнтів подолали недугу. На жаль, за вчора не зафіксовано жодного одужання. Також ще 901 людина чекає результатів свого ПЛР-тесту.

Додамо, відповідно до нового поділу України на карантинні зони, м. Самбір на Львівщині увійшло до так званої червоної епідеміологічної зони.

Міста Львів, Борислав, Дрогобич, Моршин, Новий Розділ, Стрий, Трускавець та Червоноград, Бродівський, Буськ, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Перемишлянський, Пустомитівський, Радехівський, Самбірський, Сколівський, Сокальський, Старосамбірський, Стрийський, Турківський та Яворівський райони Львівської області віднесли до “помаранчевої”зони.

Зазначимо, Львівщина й надалі очолює антирейтинг за кількістю хворих. Разом з тим значно зросла кількість хворих по Україні – за добу виявили 1732 нові випадки.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини