Сьогодні – День ангела Діани: таємниця, походження і значення імені

13 серпня Діани відзначають свій День ангела. Ім’я Діна походить з давньогрецької мови та означає “божественна”. Свій День ангела власниці цього імені відзначають кілька разів у рік: 13 серпня та 18 вересня.

Святий покровитель імені Діана

У імені Діана відсутня християнський покровитель, але є в язичницькій культурі богиня Діана — покровитель все, що є живе у цьому світі.

Таємниця імені Діана

В Діані поєднується безліч позитивних якостей, таких як чуттєвість, доброта, емоційність, плавність і неквапливість. При цьому вона добре тримає себе в руках і вміє красиво виходити навіть із самих складних ситуацій. З-за більш вільного виховання прийнятого у всьому світі в даний час Діани ростуть розкутими і не соромляться своїх емоцій. Але з-за своєї природної емоційності від них занадто багато уваги і з-за цього існує думка, що вони неврівноважені особи. Якщо ж батьки з дитинства привчать дочка вести себе культурно в суспільстві, подібних труднощів виникати не буде.

До негативним сторонам імені Діана відноситься нелюбов до швидких змін діяльності, недовіру до всього нового, будь то новий телефон або ж нова людина в житті. В чужій обстановці Діана пасує і забивається в кут. Діані не рекомендуються керівні посади. Вона з’їдає на них і себе і підлеглих.

Ім’я Діана: походження і значення, популярність

З часом і поширенням римської культури ім’я Діана почало набирати популярність і зафіксовано в самих різних місцях Азії, Європи і Африки. На перській Діана означає «посланниця здоров’я і благодіяння».

У 19 столітті ім’я придбав чималу популярність і в даний час входить в 200 найпопулярніших імен в світі. Особливу популярність ім’я набуло за життя принцеси Діани, чудової жінки, мецената і прекрасної матері. З-за її імпульсивності і небажання миритися з невірністю дружина в шлюбі Діана прийняла рішення піти, чим викликала небувалу бурю емоцій в королівському будинку. Але її благородство, любов до навколишнього світу, властиву всім носіям даної маєтку допомогло здобути любов всього світу!

Діана: значення імені характер і доля

Діани ростуть життєрадісними, енергійними, і йдуть напролом до мети. Причому варто звернути увагу, що якщо Діана бачить мета — перешкоди її не лякають. Але з недоліків є те, що доходити до фінішу Діані вдається нечасто. Найчастіше вона йде з головою в інший напрямок через деякий час. А як уже говорилося, якщо мета, то з головою у вир.

З позитивного у Діани — нескінченна маса енергії. Прокинувшись вранці, вона тут же встає з ліжка бадьора і готова прожити день на повну потужність. У Діани аналітичний склад розуму і добра пам’ять. Враховуючи, що вона протягом життя кидатися від однієї ідеї до іншої, вона обростає безліччю навичок. Хто-хто, а Діана в житті не пропаде!

Відомі люди, знаменитості з ім’ям Діана

Найвідоміша представниця цього імені — Діана Спенсер. Принцеса Уельська Діана законна дружина принца Чарльза, яка була найпопулярнішою жінкою кінця минулого століття завдяки своїй відкритості, любові до людей, а також силі духу завдяки якій вона змогла вирватися з неприємних кайданів коронованого чоловіка-зрадника.

Джерело: Good House

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини