“Знайте, Україна разом із вами” – Alyona Alyona підтримала протести в Білорусі

Реперка Alyona Alyona не залишилася осторонь масових протестів, які тривають у Білорусі. Народ почав виходити на вулиці міст після того, як екзитполи оголосили результати, згідно з якими перемогу на президентських виборах здобув Лукашенко.

Згодом протести переросли у криваві сутички з силовиками. Українська виконавиця публічно підтримала білорусів, передає 24 канал.

На особистій інстаграм-сторінці реперка оприлюднила зворушливий допис, у якому поширила власну фотографію у національному вбранні та декілька кадрів із вчорашніх сутичок у Білорусі. У публікації зірка наголосила, що вірить у молодь та народ, який там живе. Вона впевнена, що білорусам вдасться досягти своєї мети та звільнитися від диктатора Лукашенка.

“Зараз 2020 рік, я живу в своїй країні і почуваюся вільною. Але!

Я пам’ятаю, якою ціною нам це далося і які втрати ми понесли. Тому саме зараз ця свобода є дуже цінною.

Я всім серцем щиро співпереживаю народу Білорусі, де зараз відбувається щось схоже на те, що пережили ми.

І я сильно вірю в молодь, в людей, в те, що цей народ так само єдиний як і ми.

Всі вони мають сили досягти своїх цілей і звергнути владу, яка просто не дає дихати вільно!

Знайте, Україна разом з вами”, – написала у дописі Alyona Alyona.

View this post on Instagram

СВОБОДА! ⠀ Зараз 2020 рік, я живу в своїй країні і почуваюся вільною. АЛЕ! Я пам‘ятаю, якою ціною нам це далося і які втрати ми понесли. Тому саме зараз ця свобода є дуже цінною. ⠀ Я всім серцем щиро співпереживаю народу Білорусі, де зараз відбувається щось схоже на те, що пережили ми. І я сильно вірю в молодь, в людей, в те, що цей народ так само єдиний як і ми. Всі вони мають сили досягти своїх цілей і звергнути владу, яка просто не дає дихати вільно! #freebelarus #жывебеларусь ⠀ Знайте, Україна разом з вами🇺🇦 🇧🇾 ⠀ Photo: @maxbutchenko ⠀ FREEDOM It's year 2020 now, I live in my country and feel free. BUT! I remember at what cost we've received it and what losses we've suffered. That is why this freedom is so valuable exactly nowadays. ⠀ With all my heart I empathize the people of Belarus, where now is happening something like we went through. I truly believe in young generation, in people, and that these people are as unite as we are. All of them have powers to reach their purposes and to dethrone the government, which doesn't let people feel free! ⠀ You have to know, Ukraine is together with you 🇺🇦🇧🇾

A post shared by Альона (@alyona.alyona.official) on

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини