На Львівщині за добу виявили ще 154 хворих на Covid-19

Станом на ранок 8 серпня на Львівщині підтверджено 10726 випадків інфікування коронавірусом. За вчорашню добу лабораторні центри провели 1442 ПЛР-тести, і 154 з них – позитивні. Серед них 72 у львів`ян.

Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської мерії.

За словами керівниці міського штабу з протидії коронавірусу Галини Слічної, побороти недугу на Львівщині зуміли 2906 людей (+84 особи за добу), проте від ускладнень COVID-19 померли 299 осіб (+5 за добу).

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 1442 ПЛР-тести, з них 154 — позитивні. Серед них львів`ян — 72. Залишок проб у холодильнику —  2047.

До Львівської обласної інфекційної лікарні госпіталізовані 209 осіб, з них в реанімації – 8 осіб, на апаратні ШВЛ – 4 особи. У 8-ій міській клінічній лікарні станом на ранок перебуває 68 пацієнтів, у 1-ій міській клінічній лікарні – 84 пацієнти, у лікарні швидкої медичної допомоги — 119 пацієнтів.

Зазначимо, Львівщина вже більше місяця є лідером в Україні за кількістю хворих на коронавірус. Також в області перевищений середній показник летальності від COVID.

31 липня державна комісія ТЕБ і НС поділила Україну на чотири зони за рівнем поширення коронавірусного захворювання: «зелену», «жовту», «помаранчеву» та «червону» зони.  Населені пункти Львівської області потрапили до «помаранчевої», «жовтої» та «зеленої» зон.

У ВООЗ нещодавно заявили, що Львівщині потрібно посилити карантин.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини