Чому одна з дружин не спілкується з Олександром Пономарьовим, а інша – то додає, то видаляє з друзів

Чому одна з дружин не спілкується з Олександром Пономарьовим, а інша - то додає, то видаляє з друзів
Чому одна з дружин не спілкується з Олександром Пономарьовим, а інша - то додає, то видаляє з друзів

46-річний співак Олександр Пономарьов не підтримує стосунки з колишніми дружинами і не святкує дні народження з рідним сином-тезкою.

Як зізнався артист у студії ранкового шоу “Ранок з Україною” на телеканалі “Україна”, з другою дружиною, Вікторією Мартинюк, він не спілкується зовсім, а перша, продюсер Олена Мозгова, час від часу видаляє його з “друзів” у Facebook, передає lime.

Про особисте життя ведуча ранкового шоу заговорила з Пономарьовим незабаром після того, як поцікавилася його планами щодо 47-го дня народження. На питання, чи вітають співака колишні дружини, Пономарьов відповів прямо – сьогодні він не підтримує стосунків з жодною з них.

“Якщо чесно, я намагався підтримувати, але вони не дуже хочуть цього”, – зазначив він.

У шлюбі з першою дружиною, Оленою Мозговою, співак прожив 10 років. За цей час у них народилася дочка Євгенія. Уже в 2006 році артист одружився вдруге на Вікторії Мартинюк, яка народила йому сина Олександра. У 2011-му подружжя розійшлося, після чого ніяк і ніде не перетинається.

“З Вікторією я не спілкуюся взагалі. А з Оленою ми спілкуємося, але іноді вона мене видаляє з друзів на Facebook. Потім додає”, – знизав плечима Пономарьов. – Я спокійно до цього ставлюся. Це жінки, з якими я жив, які є мамами моїх дітей. Я їх поважаю”.

При цьому співак підтримує стосунки з дітьми, що правда, не святкував з ними свої дні народження вже кілька років. Дочка Євгенія живе та працює в Португалії, а з сином Олександром Пономарьов проводить лише один місяць на рік.

“Мені його дають на місяць за рік, коли є відпустка, і це не потрапляє на мій день народження”, – уточнив він.

Що ж стосується особистого життя після розлучення з другою дружиною, артист називає цю тему закритою: “Це моє особисте життя, я його вже не афішую […] Я вже пару разів афішував і зрозумів, що це неприємно”.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини