«Ситуація з короновірусом перетворилася на пекло в житті людей» – українка розповіла про 15 годин очікування на кордоні

Українка Наталія Волк розповіла, що їй довелося провести на українсько-польському кордоні 15 годин, очікуючи на паспортний та митний контроль з боку українських служб.

Жінка також зазначила, що жодні звернення на гарячі лінії та скарги керівництву результатів не дали.

Про це вона написала у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

У коментарях користувачі написали, що нещодавно їм довелося 28 годин очікувати в черзі на пункті пропуску Чоп.

“Ситуація з короновірусом в нашій країні перетворилася на пекло в житті ПРОСТИХ людей

Таких знущань на кордонах за всі роки незалежності не буде ніколи !!!!15 годин тупого стояння на кордоні в очікуванні паспортного та митного контролю вбивають не тільки недобитий короновірусом бізнес ,а й людей,яким треба повернутись в Україну чи виїхати за кордон.Про який час роботи та відпочинку водіїв можна базікати,якщо ці нещасні водії вимушені в масках тупо очікувати 15 годин,коли тебе запустять на митний кордон.

Писати скарги,дзвонити не приносить ніякого

Результату .Тебе просто ігнорують .Після звернень ніяких відповідей та пояснень.Особисти телефони генералів і різних начальників після першого разу перестають Вам відповідати ,всім просто пофіг ,бо їх та їхніх родичів в тих автобусах немає.

Якого чорта зробили гарячі президентські лінії,гарячі лінії міністерств,якщо там сидять мавпи ,вибачте ,та повторюють одну фразу
«ваше звернення номер 1223333»

Дякуємо за звернення «

Ну давайте ,добивайте вже тих нещасних перевізників,що ще дихають з останніх сил,той нещасний народ,який пробує виживати попри все,той бізнес який сам себе тягне за волосся з болота.

Або краще закрийте кордони,та напишіть
„Кордон зачинений назавжди»”

(орфографія та пунктуація автора збережені)

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини