На Львівщині рекордна кількість людей очікують на результати ПЛР-тесту

За минулу добу на Львівщині ще у 145 людей виявили коронавірус.

На ранок 1 серпня у Львові та на Львівщині підтверджено 9671 випадок інфікування коронавірусом, 260 з них — летальні. За вчора лабораторні центри провели 1182 ПЛР-тести, з яких 145 — позитивні. Залишок проб у холодильнику продовжує зростати. Станом на зараз 1632 людей на Львівщині очікують своїх результатів ПЛР-тесту, повідомляє Espreso.

Серед нових хворих — 71 львів’янин, решта – мешканці сіл та міст області.

Хворіють зараз по області 7057 людей. Водночас за весь період пандемії 2354 пацієнти здолали хворобу. За останню добу одужало 40 людей. Разом з тим за останню добу в області не зафіксовано жодної смерті від коронавірусу.

Додамо, що місто Львів та три райони віднесли до помаранчевої зони за рівнем поширення COVID-19. Зокрема, це Миколаївський, Перемишлянський та Пустомитівський райони.

Найбільше хворих на лікарняних ліжках – у Львівській обласній клінічній лікарні. За інформацією заступника директора цього медзакладу Ігоря Берника, на ранок в лікарні 195 хворих. У 181 людини підтверджений діагноз COVID-19.

Нагадаємо, що в Україні за добу зафіксовано 1172 нових випадки захворювання. Львівщина продовжує очолювати антирейтинг областей за поширеністю COVID-19. На другому місці за кількістю нових хворих за добу Івано-Франківська область (+123), на третьому – м. Київ та Одеська області (і там, і там по +101 новому хворому за добу).

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини