Легендарну “Гридницю” закривають: рестораторка Ярослава Павлюковець у прямому ефірі заявила про непорозуміння з Тарасом Возняком

На своїй фейсбук-сторінці власниця ресторану “Гридниця” в Олеському замку і художниця Ярослава Павлюковець записала відео, де розповіла про тонкощі переговорів з керівництвом Львівської картинної галереї. “Я не дам на собі їздити”, – говорить підприємиця.

Рестораторка зазначає: до запису відео вона напряму нікого не звинувачувала і не називала прізвищ. І, оскільки ресторан “Гридниця” знаходиться на території Олеського замку, то доводилося підтримувати постійний контакт із дирекцією картинної галереї. Коли новий директор Тарас Возняк два роки тому прийшов на посаду генерального директора, то спершу, зі слів Ярослави, працювали прекрасно. Але, зовсім нещодавно – змінили умови оренди. Кожен відвідувач ресторану має заплатити 90 гривень за квиток. А “Гридниця” має бути відчиненою з 11.00 до 16.30. За словами рестораторки Ярослави Павлюковець, в таких умовах ресторан приречений на банкрутство.

“Я сподівалась, що зможу знайти якесь спільне бачення з дирекцією картинної галереї і персонально з Возняком Тарасом Степановичем. На жаль, сьогоднішня наша зустріч поставила мене в таке непорозуміння і не те, що безвихідь. Я не буду роками дивитися, як об мене витирають ноги. Я не буду слухати, хто я, яка я, коли людина переходить на особисте.

…Мені кажуть: нема на нього управи.

Ресторан не прогодує себе з 11 ранку до 16.30…

Я більше не можу. Я вибираю своє здоров’я”, – відчайдушно говорить жінка, яка 20 років присвятила творенню власної справи – ресторану “Гридниця”, який вона і багато відвідувачів вважають надзвичайно привабливим туристичним продуктом на Львівщині.

Тому Ярослава Павлюковець приймає вимушене рішення – зачинити “Гридницю” і виїхати із приміщення замку, адже є і борги – оплата за оренду, оскільки необхідно оплачувати простої за період карантину, коли ресторація не працювала.

Детальніше – у відео Ярослави Павлюковець.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини