Вагітна Alyosha показала, як сини готуються до народження дівчинки: кумедне фото

З дня на день співачка Alyosha народить донечку. Майбутня багатодітна матуся довела, що не лише вона з нетерпінням чекає на появу дівчинки, а й двоє синів – Роман і Марк. Хлопчики показали, як доглядатимуть за сестричкою й розвеселили мережу.

На останньому терміні вагітності Alyosha (справжнє ім’я – Олена Тополя) досить часто з’являється перед камерою й показує округлий живіт у приталених сукнях, які лише підкреслюють її стан при надії. Проте цього разу в кадрі з’явилися її сини, розваги яких зіркова матуся показала в інстаграмі, передає 24 канал.

Раніше Alyosha показала кімнату для майбутньої донечки У яскравій мінісукні: вагітна Alyosha показала кімнату для майбутньої донечки – відео . Батьки облаштували до народження дівчинки ліжечко, пеленатор, комод та інші меблі. Коляску вони придбали давно й, схоже, вона вже неабияк зацікавила маленьких синів. Поки сестричка 7-річного Романа та 4-річного Марка не з’явилась на світ, хлопці розважаються її речима.

На фото старший син у татовій смугастій сорочці вклав меншого у коляску й навіть закутав у білу ковдру. Роман уважно стежив за тим, чи комфортно братику, й катав його по квартирі.

“Комусь ще хочеться в колясочці покататися, а хтось вже в очікуванні піклування і відповідальності”, – зазначила вагітна Alyosha у підписі.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини