Австрія посилила правила в’їзду на свою територію для українських туристів

Україна – у «червоному списку».
Фото: Visit2austria.com

ФОТО: VISIT2AUSTRIA.COM

Австрія посилює правила в’їзду для прибулих з країн sз несприятливою епідеміологічною ситуацією через Covid-19. В «червоний список» з 32 країн увійшла і Україна. Про це пише РБК-Україна з посилання на постанову Моз Австрії та OE24.

Нові правила почнуть діяти з понеділка, 27 липня. Громадяни при в’їзді з країн «червоного списку» повинні мати при собі негативний ПЛР-тест або здати його після в’їзду протягом 48 годин. Доти, доки не буде отриманий негативний результат тесту, прибулі повинні перебувати на самоізоляції десять днів.

Виняток із заборони на в’їзд для громадян третіх країн зробили для обслуговуючого медичного персоналу, сезонних робітників і дипломатів. Також дозволений транзит через Австрію без зупинок.

У «червоному списку» австрійського уряду знаходяться: Албанія, Бангладеш, Білорусь, Боснія і Герцеговина, Бразилія, Болгарія, Єгипет, Індія, Індонезія, Іран, невизнане Косово, Мексика, Молдова, Нігерія, Пакистан, Перу, Португалія, Румунія, Росія, Північна Македонія, Сенегал, Сербія, США, Туреччина, Україна, Філіппіни, китайська провінція Хубей, Чилі, Чорногорія, Швеція, Еквадор, ПАР

Нагадаємо, влада Австрії з 24 липня повторно ввела обов’язкове носіння захисних масок в громадських місцях.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини