Депутатку Геращенко образило, що Разумков пустив до сесійної зали журналістів

“В умовах пандемії спілкування з пресою цілком можна було б провести на вулиці, у внутрішньому дворику парламенту”, – нардеп.

Народна депутатка з фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко вважає проведення підсумкової пресконференції спікера парламенту Дмитра Разумкова у сесійній залі Верховної Ради «диким популізмом». Про це Геращенко написала на своїй сторінці у Facebook, передає Главком.

За словами Геращенко, «в умовах пандемії спілкування з пресою цілком можна було б провести на вулиці, у внутрішньому дворику парламенту, засвідчивши так повагу до преси, але не переходячи межу, яку важко роз‘яснити новим обличчям.

«Нові обличчя постійно упрікають нас: « А от при вас!….» На моїй довгій журналістській політичній пам‘яті дійсно вперше голова ВР проводить свою пресконференцію в сесійній залі. Нагадаю, в цій залі проходять засідання ВР, парламентські слухання, за які голосує ВР, міжнародні заходи і раз на рік там може зібратися дитячий парламент», – підкреслила Геращенко.

«Подібне використання найвищої трибуни – це дикий популізм, який не має нічого спільного з повагою до медіа і повагою до інституції парламенту. До речі, сесійна зала – це не кабінет голови ВР. Нові обличчя могли б бути трошки скромнішими…..», – зазначила депутатка.

Геращенко зауважила, що «схоже, Дмитро вже відчуває себе не першим, але й не другим».

Нагадаємо, народні депутати пішли на канікули.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини