Марічка Падалко дала коментар стосовно конфузу із зубом у прямому ефірі

Марічка Падалко прокоментувала прямий ефір на каналі “1+1”, під час якого у неї випав передній зуб. Як посміялася ведуча новин, “нова слава” прийшла звідти, звідки її не чекали.

За словами 44-річної Падалко, це найбільш курйозний випадок за 20 років її кар’єри на телебаченні. У 2013 році в своєму ж ефірі вона побачила, як в центрі Києва затримують її чоловіка, ще пізніше до студії увірвався пес. Але цим, як підкреслила ведуча в Інстаграм, і прекрасний прямий ефір. Що ж стосується причини цієї незручної ситуації, вона виникла ще десять років тому, – пише apostrophe.

View this post on Instagram

Нова "слава" прийшла звідки не чекали …. і підтримка теж😍. Так, в мене справді сьогодні під час прямого ефіру ТСН о 9:00 випала частина переднього зуба). Це, напевно, найкурйозніший мій досвід за двадцять років роботи ведучою. Прямий ефір тим і прекрасний, що завжди непередбачуваний. Так, в 2013 я вперше прямо в своєму ефірі побачила кадри затримання свого чоловіка😪 на протесті під Київрадою, а кілька років тому мою ногу під час випуску несподівано почала облизувати собака, що забігла зі студії @snidanok Цього разу моя колега @nata_goncharova мені написала, мовляв, "ти так зреагувала, ніби ти щодня губиш зуби😀". Ні, не щодня😁. Просто саме зараз я вирішила виправити ту прикрість, яка сталася понад десять тому. В мене в спальні стояв важкий металевий будильник і одного разу дуже зацікавив мою маленьку доньку. Вона схопила його з підвіконня і почала розмахувати "іграшкою" навколо сплячої мами. І щойно я позіхнула, як маленька весела ручка відбила мені половину зуба. Зараз зважилася нарешті на більш радикальний ремонт. Тільки була не дуже уважна до заборони свого стоматолога надкусувати їжу передніми зубами до закінчення лікування. Власне, тому сталося те, що сталося… Чесно кажучи, думала, що інцидент пройде непоміченим. Саме цей епізод свідомо не виклали на YouTube канал ТСН. Але ми недооцінили уважність наших глядачів. Блогерка @ekulka виклала це в своєму профілі, і …. понеслося по всіх виданнях, і не лише українських. В усій цій історії мене особисто вразила та кількість підтримки, яку я отримала) – і в коментарях, і в особистих повідомленнях. Друзі, велике Вам спасибі❤️))). В будь-якій ситуації зберігаємо спокій💪 Завтра вранці побачимось📺 в @tsnua

A post shared by Марічка Падалко (@marichkapadalko) on

“У мене в спальні стояв важкий металевий будильник і одного разу дуже зацікавив мою маленьку дочку, – згадала Падалко. – Вона схопила його з підвіконня і почала розмахувати “іграшкою” навколо сплячої мами. І тільки я позіхнула, як маленька весела ручка відбила мені половину зуба. Зараз зважилася на більш радикальний ремонт. Тільки була не дуже уважна до заборони стоматолога надкушувати їжу передніми зубами до закінчення лікування. Власне, тому сталося те, що сталося…”

Марічка Падалко в студіїФото: instagram.com/marichkapadalko

Ведуча зізналася, що частину ефіру спеціально не випустили в мережу. Але коли його поширили очевидці, вона дуже здивувалася активній підтримці. Тих, хто посміявся над маленькою неприємністю, виявилося значно менше, а ось захоплення професіоналізмом ведучої висловили тисячі людей з різних куточків України.

“Моя колега написала, мовляв, “ти так відреагувала, ніби щодня губиш зуби”, – посміялася Падалко у своєму пості.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини