«Він був єдиним сином у своїй сім’ї, в нього не залишилося своїх дітей» – у Києві прощалися з Героєм Тарасом Матвіївим

У Києві сьогодні прощалися із загиблим Героєм України Тарасом Матвіївим.

Фото з церемонії прощання з Тарасом опублікував у своєму Facebook журналіст Юрій Бутусов, зазначивши, що хлопець був єдиною дитиною у сім’ї і своїх дітей не мав, – повідомляє Про Львів.

“Тарас Матвіїв захищав Майдан взимку 2014-го як громадянин. Потім займався пошуком зниклих безвісти майданівців як волонтер. А потім пішов захищати Революцію на фронт як командир взводу. І сьогодні Тарас повернувся на Майдан. Повернувся як Герой України.

“”Мені не соромно за жоден день від 21 листопада до 20 лютого 2014 року. Мені не соромно дивитись в очі батькам загиблих і зниклих. Не соромно за людей, що стояли ліворуч і праворуч в балаклавах і без.

Повага. Рівність. Жертовність. Цього ніхто не забере. Якби не старались речники холуйських мас нівелювати, очорнити, стерти навіть згадку про здвиг Майдану”- написав Тарас в 2019-м.

Він був єдиним сином у своїй родині. У нього не залишилося своїх дітей. Залишилася тільки пам’ять про його життя. Про його служіння своїй країні і своєму народові.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ.”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини