На Львівщині стався спалах коронавірусу на фабриці

Станом на ранок 11 липня на Львівщині зафіксували 119 нових випадків захворювання на COVID-19. Одна людина померла. Окрім того, коронавірус виявили на фабриці у Сокалі.

За показниками нових захворювань Львівщина зновуопинилась на другому місці. Цього разу на першому місці Київ (+125 нових хворих), Закарпаття – на третьому (+108), передає Еспресо.

За вчорашню добу лабораторні центри на Львівщині провели 1097 ПЛР-тестів, з них позитивні – 119. Серед них львів’ян – 57.

Загалом по області підтверджені 6882 випадки інфікування коронавірусом, з яких 181 — летальні. 1009 людей одужало.

Найбільше хворих (158) – у Львівській обласній клінічній лікарні. З них 124 з підтвердженим діагнозом COVID-19, серед яких 26 медичних працівників.

«У відділенні інтенсивної терапії – четверо хворих, троє на апаратах ШВЛ у дуже тяжкому стані. Хворим проводиться комплекс діагностичних та лікувальних заходів. На жаль, за минулу добу помер один хворий з підтвердженим COVID-19», – зазначив лікар-інфекціоніст, заступник директора з медичної частини обласної лікарні Ігор Берник.

Додамо, 12 працівників підприємства «Датський текстиль», що у Сокалі, захворіли на коронавірус. У них підтверджено СOVID-19 ПЛР-тестуванням.

На фабриці тимчасово припинять роботу, а люди підуть у двотижневу відпустку. За словами заступника директора підприємства Ігоря Тріски, це – планова відпустка.

Як повідомив головний лікар КНП «Сокальська центральна районна лікарня» Роман Швед, на підприємстві відібрали 274 проб для ПЛР-тестів та ІФА-тестів. Керівництво планує обстежити усіх працівників.

Нагадаємо, в Україні за добу – 800 нових випадків інфікованих коронавірусом, 861 людина видужала.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини