“Дії влади були правильними” – Зеленський радіє одужанням від COVID-19

Президент Володимир Зеленський вважає, що дії влади щодо протидії COVID-19 були правильними, оскільки кількість одужань наразі перевищує кількість нових виявлених випадків коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба президента, передає УП.

На нараді йшлося, що вже другий день поспіль кількість українців, які одужали від коронавірусної інфекції, значно перевищує кількість тих, хто захворів.

“Хоч цифри поширення COVID-19 залишають бажати кращого, ми дійшли до моменту, коли одужує більше людей, ніж заражається. Це видно й по звітах кожної зі служб.” – Зеленський.

Це означає, що наші скоординовані дії були правильними, й українці дослухалися до рекомендацій влади. Нам треба, як і раніше, рухатися відповідно до ситуації”.

Голова Національної поліції Ігор Клименко повідомив, що правоохоронці перевіряють на предмет роботи дитячі табори, які не отримали дозволу на відкриття у зв’язку з пандемією.

Також Нацполіція за останню добу виписала 235 протоколів у зв’язку з порушенням карантинних заходів в установах, закладах громадського харчування, місцях торгівлі. В цілому від початку перевірок було складено майже 18 тисяч адмінпротоколів на 6,6 млн грн.

За минулу добу, 10 липня, в Україні коронавірус підтвердили у 800 осіб. При цьому 27 осіб померли і 861 – одужали.

9 липня захворіло 819 осіб. Було зафіксовано 18 летальних випадків, при цьому одужало 1016 пацієнтів.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини