ФК «Карпати» виключили зі змагань УПЛ

Львівський клуб виключили зі змагань.
Фото: ФК "Карпати"

ФОТО: ФК “КАРПАТИ”

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу розглянув справу за заявою УПЛ стосовно неявки ФК «Карпати» на матчі із ФК «Маріуполь» та ухвалив рішення виключити ФК «Карпати» зі змагань УПЛ сезону-2019/2020 за повторну неявку на матч без поважної причин, – пише Твоє місто.

«Карпатам» двічі зарахували технічну поразку з рахунком 0:3 у матчах із ФК «Маріуполь», а також у всіх матчах, які залишилися зіграти після повторної неявки.

Раніше у львівському футбольному клубі «Карпати» повідомили, що у клубі бракує коштів.

«Тритижневий виїзд (а саме у гостях карпатівці мали зіграти свої поєдинки через епідеміологічну ситуацію у Львові) обійдеться майже у півтора мільйони гривень. У клубу таких коштів нема», – йшлося в повідомленні на сайті клубу.

За словами виконавчого директора ФК «Карпати» Ростислава Ящишина, новий власник 50% акцій клубу Олег Смалійчук намагався зустрітись із власником другої половини акцій ФК та домовитись про спільне фінансування або викуп його частки, проте зустріч не відбулась.

Там додають, що Олег Смалійчук погасив борги перед футболістами, але повністю фінансувати клуб він не може.

Зазначимо, друга половина акцій ФК «Карпати» належить компанії «Крісал Холдінгс», що її пов’язують із Ігорем Коломойським.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини