«Слуга» Верещук звинуватила Порошенка у привітанні Путіна, відбулася перепалка в прямому ефірі

Нардеп з фракції “Слуга народу” Ірина Верещук звинуватила 5-го президента Петра Порошенка в тому, що 12 червня 2014 року, в розпал першої фази війни РФ проти України, він нібито привітав лідера країни-агресора Володимира Путіна з Днем Росії .

Про це депутатка заявила в програмі “Свобода слова”. Порошенко відповів, що це фейк і приклад кремлівської маніпуляції. Мовляв, та телефонна розмова президентів відбулася на наступний день після звільнення Маріуполя від російсько-терористичних банд, – пише Газета.юа.

У відповідь на слова Порошенка, що Верещук транслює брехню Кремля в розпал інформаційної війни – на початку літа 2014-го, та обурилася. Сказала, що це “легко перевірити”, зачитавши повідомлення 24 каналу за той день, що “Порошенко привітав Путіна з Днем Росії “. А першоджерелом повідомлення був прессекретар російської держави Дмитро Пєсков.

Порошенко наголосив, що канал просто передав “російську маніпуляцію і брехню” – заява секретаря Путіна, а Верещук – “провокатор”. У відповідь вона назвала його “провокатором” і заявила, що раз це неправда, то де на сайті президента спростування, що Порошенко не вітав Путіна, і чому Банкова не подала в суд на 24 канал.

Ведучий програми Вадим Карп’як зазначив, що звинувачення Верещук – серйозне, а Росія зацікавлена ​​в такій інформації для дестабілізації ситуації в Україні.

У Facebook у спікера президента за 12.06.2014 написано: “Важливий акцент. Під час телефонної розмови президент України Петро Порошенко назвав неприйнятною ситуацію, коли через державний українсько-російський кордон на територію нашої держави потрапили танки”. На сайті Кремля за той же день є речення, що “Порошенко також привітав Путіна з національним святом – Днем Росії”.

Важливий акцентПід час телефонної розмови Президент України Петро Порошенко назвав НЕПРИЙНЯТНОЮ ситуацію, коли через державний українсько-російський кордон на територію нашої держави потрапили танки.

Gepostet von Svyatoslav Tsegolko am Donnerstag, 12. Juni 2014

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини