Камери показали молоду шию та потилицю Порошенка: «Скандал на ICTV» (відео)

Нардеп фракції «Слуга народу» Ірина Верещук в прямому ефірі телепередачі «Свобода слова» заявила, що п’ятий президент Петро Порошенко в червні 2014 року привітав главу РФ Володимира Путіна з днем Росії.

«Українська правда» наводить цитату:

Пряма мова Верещук:

«Пан Порошенко, наприклад, 12 червня (2014 року – ред.) вітав з днем Росії (Путіна – ред.), коли уже був Слов’янськ, Краматорськ і так далі».

Порошенко звинуватив її у брехні, на що Верещук обурилася і попросила його забрати свої слова. Вона наголосила, що абсолютно впевнена у своїх словах і що цю інформацію легко можна перевірити.

Ведучий програми Вадим Карп’як зазначив, що звинувачення Верещук – серйозне, а Росія зацікавлена в такому інформаційному закиді задля дестабілізації ситуації в Україні.

На відео ми бачимо момент дискусії під час (вірогідно) технічної перерви.

Верещук слушно зауважує:

Якщо всі українські видання поширили тоді неправду (про привітання Порошенком Путіна), то чому Адміністрація Президента, МЗС та сам Порошенко не спростували тоді ж, у червні 2014 року, повідомлення українських ЗМІ?

Після технічної паузи дискусія продовжилася.

Від Редакції:

Політика – мистецтво можливого. Верещук формально права і має рацію, але… Можливо, в червні 2014 року Порошенко шукав варіант мирного вирішення конфлікту на Сході та конфлікту з Росією загалом.
У будь-якому випадку, варто розуміти, що День Росії (День проголошення державного суверенітету РФ – 12 червня 1991 р.)  – це не що інше як день фактичного розвалу СРСР.

Те ще свято для Путіна.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини