“Ледве скинула зайві кілограми” – Ірена Карпа розповіла, як карантин змінив її життя

Під час карантину у співачки й письменниці Ірени Карпи з’явилося нове хобі – випічка. До цього ніколи в житті вона не готувала десертів.

“Випічка – це жахливе хобі. Я ніколи в житті не пекла й не робила десертів. А тепер я просто королева павлових, наполеонів, тірамісу й іншого смачного та некорисного. Ну його, таке хобі. Ледве вийшло скинути зайві кілограми”, – сказала Ірена Карпа Gazeta.ua.

“Готувала я більше й натхненніше, ніж творила прекрасне і вічне. Але все ж таки на карантині завершила роботу над книжкою “Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете”. Також дописала серію оповідань для аудіоформатів. Вони кумедні, там є все: від маніяків і апокаліпсиса до спокійних морських елегій. За ними цікаво простежувати зміни мого психологічного стану під час карантину”, – додала вона.

Також Ірена Карпа зізналася, що під час карантину найважче було з дистанційною школою.

“Домашні роботи ризикували серйозно попсувати мої стосунки з дітьми. В якийсь момент я махнула рукою і перестала їх контролювати: якось там вони ту домашку робили, а я більше не лізла. Наші стосунки вирівнялися. З чоловіком все було нормально, не бісив мене. Ми просто тихо працювали в окремих кімнатах”, – розповіла письменниця.

“Через карантин я багато втратила, як і всі, хто працює у сфері культури й туризму. Навчальні курси, письменницьку резиденція для моїх студентів – усе довелося скасувати. І книжкові презентації та лекції в Німеччині, Голландії, Угорщині й Польщі також. Я вже мовчу про Україну, поїздку до якої чекала з нетерпінням. Намагаюся про це не думати. Вірю в те, що своїх читачів я зовсім скоро побачу, та ще й із новою книжкою”, – додала вона.

Письменниця Ірена Карпа живе і працює в Парижі з 2015-го. 2 роки тому побралася із французьким інженером і музикантом Людовиком-Кирилом Требюше. Він – нащадок письменника Віктора Гюго. Познайомилися на вечері у спільного друга. Разом виховують 2 дітей Карпи від попереднього шлюбу.

View this post on Instagram

Деколи найкращі фотки виходять, коли ти ще лише зібрався зробити правильне лице, але ще не встиг) Тут ми з @lc_trebuchet взагалі не чули, що каже фотограф @kateadamenko , бо вона була по інший бік скла, далеко на вулиці. Мені, яка взагалі перестала вживати декоративну косметику, так дивно (і приємно) дивитися на те, що можуть робити правильні руки гуру @elen.cherednikova . (Ну а тим, в кого руки поросли з того ж місця, що в мене, сучасність дарувала прекрасну тенденцію #nomakeup))) В Україні взимку я без тонака надвір не виходила: мій червоний ніс це просто мрія колориста. А в Парижі максимум фарбую червоні губи, навіть туш лінь, бо потім змивати. А що у вас із цим ділом?.. як ви себе сприймаєте з «голим лицем» і куди обов`язково «вдягаєте» мейк?.. #love #couple #іренакарпа #irenakarpa #lct #holland #yesmakeup #жіночкапідсорок #письменниця #бутирізною

A post shared by Karpa Irena (@qarpa) on

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини