«Після Потапа я подивився, хто нині носить звання заслужених і народних» – журналіст шокував інформацією

Ведучий одного із українських телеканалів, журналіст Сергій Руденко шокував інформацією про те, що багато українських артистів, які виступають і фактично живуть зараз у Росії, залишаються заслуженими та народними артистами України.

Про це він написав у Facebook, – повідомляє Про Львів.

Так, у списку тих, хто не припиняв виступати в державі-агресорі і водночас не був позбавлений українських звань, – Ані Лорак, Світлана Лобода, Таїсія Повалій, дует «Кролики». Ба більше – Рєзнік, Крутой, Басков і Кіркоров станом насьогодні є народними артистами України.

“Про заслужених і народних артистів України

Після появи Потапа у нагородному листі президента Зеленського я подивився, хто нині носить звання заслужених і народних артистів України.

Виявилося, що народними артистами України і надалі є Басков, Кіркоров, Ані Лорак etc.

Отже, насьогодні заслужені артисти України:

– Ані Лорак
– Володимир Данилець
– Володимир Мойсєнко

– Світлана Лобода
– Ян Табачник
– Таїсія Повалій

Народні артисти України:

– Ілля Рєзнік
– Ігор Крутой
– Ніколай Басков

– Філіп Кіркоров
– Ані Лорак
– Ян Табачник

– Володимир Гришко
– Таїсія Повалій

– Володимир Данилець
– Володимир Мойсєнко

У травні 2018 року звання народного артиста України був позбавлений Іосіф Кобзон. Позбавили його і трьох орденів “За заслуги”.

Чому всі інші, окрім Кобзона, дотепер є заслуженими і народними, не знає ніхто. Але відомо, що Лорак і Кіркоров отримали народних при президентові Ющенку. Інші – за президентів Кучми та Януковича.

42-річний “нелох” Зеленський просто продовжив їхню традицію.

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини