ТОП 5 пар чоловічого та жіночого взуття на літо: яке придбати?

У гардеробі варто мати кілька трендових і водночас зручних пар, що гарно доповнюватимуть лук і допоможуть з комфортом насолоджуватися літом.

Ми поцікавилися у популярного магазину “Крокус Сіті”, які моделі у тренді та що варто придбати на літо вже зараз. Якщо Ви досі не оновили свій гардероб, не знаєте, яке купити жіноче взуття або для чоловіків — читайте наші поради і відправляйтеся на шопінг!

Тренди взуття 2020: яке замовити, щоб було зручно і стильно?

Тренди взуття 2020 переважно продовжують моду минулого року, хоча є кілька цікавих тенденцій, на які варто звернути увагу.

Топ 5 взуття для жінок:

  1. Сандалі. Спортивні та на платформі, вони надзвичайно зручні, а ще круто доповнять луки зі сукнями та сарафанами. Мінімалістичні та жіночні на пласкій підошві з тонкими ремінцями також у топі.
  2. Кеди. Жіноче взуття 2020, що актуальне протягом усього року! Класичні білі або кольорові з білою підошвою — практичне і стильне рішення.
  3. Кросівки. Поруч із кольоровими масивними кросами у тренді лаконічна біла класика, на кшталт Нью Беленс. Серед фаворитів білі, молочні та бежеві моделі.
  4. Шльопанці. З однією широкою перемичкою, яку може доповнити пряжка, плетіння або стьобані елементи. Таке жіноче шкіряне взуття може мати маленькі квадратні підбори, перетинку між пальцями — в’єтнамки на підборах і низької ходи справжній маст хев цього літа.
  5. Босоніжки. З тонкими і широкими ремінцями, квадратним носком, квадратними та архітектурними підборами. Також актуальні мюлі з відкритим і закритим мисом — універсальна модель, що поєднується з безліччю образів.

Перейти до каталогу жіночого взуття

Чоловіче взуття 2020:

  1. Кеди. Високі та низькі у класичному стилі білого кольору + яскраві різнокольорові варіації.
  2. Сандалі. Знову доречно згадати мінімалізм, чорні сандалі з ремінцями чудово підходять для літа.
  3. Мокасини. Ці м’які туфлі літні чоловічі вигідно доповнюють кежуальні образи. Обирайте з перфорованим покриттям, тоді навіть за дуже спекотної погоди Вам буде комфортно.
  4. Шльопанці. З однією чи двома широкими перетинками, що проходять навскіс. Плетиво у моді навіть для чоловічків, тому неодмінно придбайте таке практичне і модне чоловіче взуття 2020.
  5. Кросівки. Класичні моделі та масивні з рифленою підошвою, зверніть увагу на білі кроси та з написами.

Перейти до каталогу чоловічого взуття

Усі вищезгадані пари взуття наразі є модними, але їх перевага також у зручності та практичності для літнього сезону. А де ж купити взуття чоловіче та для жінок, щоб воно було доступним, якісним і стильним?

Інтернет-магазин взуття Crocus City: Ваш ідеальний взуттєвий магазин для шопінгу!

Чому ми радимо саме цей інтернет-магазин взуття? Тут завжди можна вигідно придбати взуття на будь-який смак, а що найголовніше — воно актуальне і зручне у носінні. Які ще переваги від покупки для Вас:

  • Великий вибір взуття, колекції регулярно оновлюються!
  • Приємні ціни і відмінна якість виробів, тільки натуральні матеріали — замшеве і шкіряне взуття, інтернет-магазин пропонує українські та закордонні бренди!
  • Швидко опрацьовують і доставляють замовлення до будь-якого міста!
  • Є обмін і повернення, а також гарантія на 30 днів!
  • Діє програма лояльності, з якою Ви заощаджуватимете на шопінгу ще більше!

У Crocus city зараз діє літня акція: від -20% на нову та від -40% на колекції минулих сезонів. Це чудова нагода придбати модне взуття ледь не задарма та ще й з безкоштовним доставленням до відділення “Нової Пошти”! Акція триває до 02.07.2020, тому не зволікайте!

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини