Сьогодні у абітурієнтів розпочалося ЗНО. Що не слід забувати?

Сьогодні, 25 червня, в Україні розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Старт цьогорічного тестування через карантин відтермінували більше, ніж на місяць.

Зовнішнє оцінювання розпочинається тестом з математики. Тестування з кожного предмета розпочинатиметься об 11 годині, – пише Твоє місто.

Фото: huffingtonpost.com

Для уникнення скупчень біля входу до пункту тестування допуск учасників до пункту розпочинається о 9:50. У запрошенні-перепустці кожного учасника зазначили проміжок часу, протягом якого йому рекомендують прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску. Перед входом до пункту тестування учасникам вимірятимуть температуру тіла та перевірять наявність ознак респіраторного захворювання.

Для входу в пункт тестування учасник / учасниця має обов’язково подати три документи:

  1. оригінал Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  2. паспорт або інший документ, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті;
  3. запрошення-перепустку для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

Учасника або учасницю ЗНО не допустять до пункту у разі:

  1. непред’явлення Сертифіката; документа, що посвідчує особу; нотаріально засвідченого перекладу українською мовою документа (для осіб, які пред’являють документ, оформлений іноземною мовою);
  2. ­запізнення.

Нагадаємо, що незважаючи на скасування державної підсумкової атестації для учнів і студентів, які здобувають повну загальну середню освіту, зовнішнє незалежне оцінювання є обов’язковим для усіх абітурієнтів, які мають намір вступати до закладів вищої освіти.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини