Wizz Air повідомила про відновлення перельотів з України в Європу

Авіакомпанія Wizz Air оголосила про відновлення перельотів з України до Угорщини, Німеччини, Данії, Естонії, Греції та Великої Британії. 

Про це повідомляє пресслужба компанії, – пише Громадське.

Через карантин Wizz Air впровадила нові правила для забезпечення дистанції між пасажири під час посадки та дотримання посилених санітарних заходів у салонах літаків.

Крім цього, пасажирам рекомендують реєструватися на посадку та купувати послуги онлайн, щоб за можливості зменшити фізичну взаємодію в аеропорту.

«Упродовж перельоту пасажири мають носити захисні маски, а екіпаж — рукавички. Крім того, пасажирам роздають дезінфікуючі серветки. У салонах регулярно проводять дезінфекцію, а усі літаки авіакомпанії додатково дезінфікуються вночі противірусним розчином», — зазначили у Wizz Air.

У компанії повідомили, що з 17 червня доступні подорожі з України за такими напрямками: Афіни (Греція), Біллунд і Копенгаген (Данія), Таллінн (Естонія), Берлін Шонефельд, Кельн, Дортмунд, Гамбург, Ганновер, Лейпциг, Меммінген, Бремен, Нюрнберг (Німеччина), Будапешт (Угорщина) та Лондон Лутон (Велика Британія).

Варто зазначити, що поки що країни-члени ЄС продовжили заборону на в’їзд іноземців до Євросоюзу. Проте вже з 1 липня вони можуть почати відкривати кордони для туристів.

Зараз до Європейського Союзу можуть полетіти тільки люди, які постійно проживають у ЄС, громадяни країн-членів ЄС, що нині перебувають за кордоном, члени їхніх родин та дипломати. Також в’їзд до Євросоюзу дозволяють медикам і дослідникам, людям, що перевозять товари, і прикордонникам.

Нагадаємо, з 15 червня Україна відновила міжнародне регулярне пасажирське авіасполучення після кількох місяців перерви, пов’язаної з карантином через епідемію коронавірусу.

17 червня аеропорт «Київ» імені Сікорського відновив роботу після карантину і прийняв перший регулярний міжнародний рейс.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини