8 найбільш небезпечних вулиць та перехресть Львова (мапа)

15 червня львівські патрульні підготували вибірку небезпечних адрес у Львові, де стається найбільше дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. Це ділянки, де потрібно бути найбільш обачними. Втім у поліції наголосили, що бути уважними на дорозі та дотримуватися правил потрібно завжди й усюди.

Як повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області, за підсумками 2017 – 2019 років, у Галицькому районі одним із найбільш небезпечних місць є початок проспекту Чорновола. Упродовж трьох років там сталося 11 ДТП з потерпілими, з них 5 – торік. 10 із 11 потерпілих виявилися пішоходами. У Залізничному районі 13 аварій сталося в районі вулиці Виговського, 100. Найпоширенішими видами аварій були наїзди на пішоходів і зіткнення транспортних засобів. Серед потерпілих було 4 пішоходів, ще 12 людей – пасажири авто, – пише 032.ua.

У Личаківському районі лідером по аваріях з потерпілими стала вулиця Богданівська, 22. Загалом там зафіксували 6 аварій, 4 – у 2019 році. Найбільше тут було зіткнень автомобілів, в яких травмувалося 9 осіб. У Шевченківському районі небезпечною є вулиця Шевченка. Особливо відзначають у патрульній ділянки біля будинків №315, 358 та 386. За останньою адресою травмувалося 13 пішоходів.

На Сихові значний ріст дорожньо-транспортних пригод зафіксували на вулиці Хуторівка, 4б. Усього за три роки 13 автопригод, 8 – з потерпілими. Найчастіше дістається пішоходам – 12 потерпілих осіб. Виділяють також перехрестя Стрийська – Володимира Великого, де також було 13 аварій, де постраждало 3 пішоходи й 5 осіб у авто. Не відстає у антирейтингу і проспект Червоної Калини, особливо ділянки біля будинків №7, 36, 62 та 77, де нарахували аж 28 аварій з потерпілими за 3 роки. У Франківському районі окремо виділяють перехрестя Наукова – Симоненка, де упродовж 2017 – 2019 років сталося 8 аварій, у яких постраждало 8 пішоходів.

Патрульні зауважують, що всі місця, де часто стаються аварії у Львові, вивчають інспектори відділу безпеки дорожнього руху. Вони розробляють пропозиції, яким чином там покращити ситуацію з інфраструктурою, аби звести кількість ДТП до мінімуму.

 

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини