«Коронована двічі»: лікарка з Чернівців повідомила, що в неї вдруге виявили коронавірусну хворобу

Лікарка-анестезіологиня Анна Рибарчук із Чернівецької міської лікарні повідомила, що в неї вдруге виявили коронавірусну хворобу COVID-19.

Як написала дівчина у Facebook, у неї вже сьомий день триває пневмонія, викликана коронавірусом. ПЛР-тест показав його наявність в організмі, передає Громадське.

“КОРОНОВАНА ДВІЧІ….

Саме так, не скромно, почну цей пост )!!!

Сьогодні 7 день пневмонії і «по другому колу» позитивного ПЛР на Covid-19. Пояснення в мене одне … без антитіл в крові, після першого епізоду хвороби , «вилетіла» знову на роботу….якось так…от Вам і легкий перебіг!
Не буває легких варіантів, наслідки є завжди …віддалені в часі, але є!!!!

Дякую Богу, що добрий до мене і пневмонія не надто агресивна , і не двобічна!!!! Творець мене любить!!!! Дякую, що я інтенсивно лікуюсь вдома , що рідні,друзі, колеги – всі на зв‘язку і поруч !

Ми всі ,лише на шляху до подолання пандемії і колективного імунітету …. треба набратись терпіння і пам‘ятати про уважність і захист самих себе !!! Ще рано ходити без якісних масок і респіраторів, тусуватись компаніями і обійматись при зустрічі…рано….!!!

Ця весна змінила нас … наше уявлення про те, що треба для щастя … розуміння того які бажані обійми і як хочеться кави (особливо коли ти втратила повністю смак і нюх!)….ця весна стала фатальною для тих… хто втратив рідних , дехто з них і далі пише мені смс … корить в чомусь, не вірить у втрату….!!!

Ця страшна весна минула….хай літо буде щасливим !!!!
Ps: ще два тижні і я на роботі….тримайте мене четверо!»
Любіть Бога і любіть людей! всім добра!

@Чернівці Міська Лікарня 1″

КОРОНОВАНА ДВІЧІ….Саме так, не скромно, почну цей пост )!!!Сьогодні 7 день пневмонії і «по другому колу» позитивного…

Gepostet von Anna Rybarchuk am Montag, 1. Juni 2020

Як повідомила Рибарчук «Суспільному. Буковина», тестування не виявило в неї антитіл до коронавірусу — попри те, що вона вже ним хворіла. Наразі вона лікується вдома й сподівається, що повернеться на роботу за два тижні.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини