“Попри атаки олігархічно-проросійських сил закон про українську мову діятиме…” – Княжицький

Закон про мову й сучасні механізми державної підтримки української культури стали об’єктом нападів олігархічно-проросійських сил, об’єднаних навколо чинного президента Володимира Зеленського.

Про це у неділю, 31 травня 2020 року, на своїй офіційній фейсбук-сторінці заявив народний депутат України Микола Княжицький, передає Еспресо.TV.

“Після Революції Гідності ми почали будувати Українську державу для українців. Українська держава може бути лише демократичною, де панує верховенство права. Цим Українська держава для українців відрізняється від Олігархічної держави на території України у сфері впливу Росії. Ми прийняли Закон про українську мову і створили демократичні інституції для підтримки української культури. І перше і друге зараз атакують олігархічно- проросійські сили, об‘єднані навколо Зеленського. І мені дивно, як різноманітні не дурні навіть люди кинулися коньюктурно їх підтримувати”, – зазначив він.

Але, “воля і праця перемагають силу”, наголосив політик.

“Закон про мову виконуватиметься, український кінофонд функціонуватиме, кошти на фільми розподілятиме прозоро об‘єктивна наглядова рада, а не корумповані чиновники, які всупереч закону намагаються це робити зараз. Просто тому, що народи будують власні держави, а тоталітарні колоніальні держави втрачають владу”, – запевнив Княжицький.

На підтвердження своїх слів нардеп навів приклад учорашнього успішного пуску приватної космічної ракети компанії Ілона Маска, підготовлений та здійснений всупереч позиції “Роскосмосу” й особисто Дмитра Рогозіна.

“Після введення санкцій США проти Росії за антиукраїнську агресію Рогозін, що керує “Роскосмосом”, зазначив: ну, нехай тепер американці на батуті астронавтів на МКС запускають!

Вчора, після старту ракети, Маск коротко відповів: “Батут працює!”.

Праця і логіка завжди перемагають”, – підсумував Княжицький.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини