Марина Порошенко передала в лікарню Києва 5 апаратів ШВЛ, пульсоксиметри та захисні костюми

Дружина п’ятого Президента України Марина Порошенко передала Олександрівській клінічній лікарні міста Києва 5 апаратів штучної вентиляції легень, відремонтованих коштом Фонду Порошенка, а також 20 пульсоксиметрів та 150 захисних костюмів.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав експрезидент Петро Порошенко:

“Марина передала Олександрівській лікарні 5 апаратів ШВЛ, 150 захисних костюмів та 40 пульсоксиметрів.

Марина — медик за фахом, і сама багато років пропрацювала в одному із відділень Олександрівської лікарні, тож вона добре знає, як потрібні лікарям і сучасне обладнання, і ліки, і засоби захисту у випадку лікування вірусної інфекції.

Знаючи особливості перебігу хвороби Covid-19, яка може дати ускладнення на легені, наш Фонд Порошенка відремонтував апарати ШВЛ, посилив арсенал лікарні пульсоксиметрами, а також передав захисні медичні костюми найвищого ступеню захисту.

Битва із коронавірусом триває. Об’єднуємо наші зусилля у боротьбі із пандемією!”

Марина передала Олександрівській лікарні 5 апаратів ШВЛ, 150 захисних костюмів та 40 пульсоксиметрів. Марина — медик…

Gepostet von Петро Порошенко am Mittwoch, 27. Mai 2020

5 апаратів ШВЛ, 150 захисних костюмів та 40 пульсоксиметрів "Фонд Порошенка" передав Олександрівській клінічній лікарні

5 апаратів ШВЛ, 150 захисних костюмів та 40 пульсоксиметрів – таку допомогу від Фонд Порошенка отримала сьогодні Олександрівська лікарня. Саме вона стала опорною у боротьбі з Covid-19 у Києві, а її персонал – справжні профі у боротьбі за здоров’я українців. Передаючи обладнання медикам, Марина подякувала їм за самовіданну працю і сотні врятованих життів.Для нас дуже важливо, щоб лікарі отримали сучасні засоби захисту, а пацієнти – необхідне обладнання. Так ми зможемо якнайшвидше перемогти недугу.

Gepostet von Петро Порошенко am Mittwoch, 27. Mai 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини