«Ця недуга існує і вона дуже заразна» – відомий львівський співак Назар Савко захворів на коронавірус

Відомий львівський співак, учасник проекту «Голос» Назар Савко захворів на коронавірус. Від недуги злягла уся його сім‘я, за винятком дітей.

Про це Савко написав у своєму Facebook, повідомляє Про Львів.

Співак описав лікування своїх рідних у одній із львівських лікарень та звернувся до львів’ян із застереженням, що все тільки починається, тому варто бути обережними.

“В нас підозра на КОРОНАВІРУС. Фото оригінальні. Статтю пишу спеціально для інформації про цю недугу. Вона ІСНУЄ. І вона дуже заразна. Пересвідчився на власній шкірі. Першою захворіла дружина. Пишу хронологічно:

2.05.20р. злягла в хаті зі слабкістю, кашлем, температурою 38.5.

4.05. температурив вже я, але мені за 4 дні минуло. Почувався добре, хоч підкашлював трішки. Жінка полегшення не відчувала, і ми вирішили обидвоє здати аналізи (рентген, аналіз крові, експрес тест і ПЛР). У Надійки рентген легень показав двохсторонню пневмонію, у мене гострий бронхіт. Експрес тест у двох був від’ємний (медсестра позитивного ще не бачила). Залишалося чекати ПЛР з Києва. Ще досі чекаємо.

8.05. захворіла моя мама (наша бабця 46 р.н.) з аналогічними симптомами. Дружина почувалася дедалі гірше. Температура не спадала (38,5).

12.05 поклали її у 8му лікарню. Наступною 14.05 лягла мама з температурою 39,1.
Лікарі 8мої великі молодці. Дуже добре виконують свої обов’язки. Всю зміну бути в «скафандрі» (постійний рух, сильний піт, великий наплив хворих) потребує неабиякої витримки. Лікування інтенсивне та БЕЗКОШТОВНЕ – крапельниці з антибіотиками та противірусними препаратами, велика к-сть уколів.
Вчора(18.05) Надя повернулася додому (температура в нормі і загальний стан покращився). Мама залишається в лікарні.

15.05. захворів дідусь (мій тато 44р.н.). Але навідріз відмовився лягати в лікарню. Я почав лікувати його в домашніх умовах (Сумамед (Азитроміцин) 1 раз на добу + таміфлю 2 рази на добу). На 4тий день дід відчув полегшення і вже вештався по хаті, виходив на вулицю покурити, з’явився апетит, але температура нестійка: 37.3 – 37.7

Станом на 19.05 мамі (бабці) відносно легше, дружина почувається дуже добре(температура стабільна 36.6), дідо в stand by режимі з температурою 37.3

Я продовжую кашляти і з’явився біль з правої (нижньої) сторони спини, хоча температура нормальна – 36.6 (провсяк приймаю азитроміцин)

До речі наші діти на цю хворобу взагалі не реагують. Тобто здорові, Слава Богу!
Продовжуємо чекати ПЛР.

Тепер висновок: Ось зараз зроблять послаблення карантину і станеться великий БУМ захворюваності. Бо все тільки починається! Бережіть себе! Будьте уважні і безпечні! Сподіваюся ця стаття була для вас корисна! Не задля піару, а заради правдивої інформативності!

Прошу про репост!”

В нас підозра на КОРОНАВІРУС. Фото оригінальні. Статтю пишу спеціально для інформації про цю недугу. Вона ІСНУЄ. І вона…

Gepostet von назар савко am Dienstag, 19. Mai 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини