«Скільки ви плюватимете в народ?!» – Мосейчук звернулася до влади

Мосійчук

Телеведуча Наталія Мосейчук прокоментувала інцидент з рестораном «слуги» Миколи Тищенка, який під час кapaнтину працює і приймає vip-гостей. «Де ж рівність перед законом? Може, я не в курсі і ресторан готує обіди для Олександрівської лікарні?» – написала Мосейчук у своєму Facebook.

“Слухайте, це від кapaнтину у нас притупляються відчуття? Це ми від обсервації усі стали такими безропотними «ждунами»? Ми тепер тільки дивимося «відосики» і забороняємо собі зайвий раз засмучуватися?

У нас тепер все- «відосики»: і богослужіння, і мордобій чиновника та копа, і панда в китайському зоопарку, і Коля Тищенко з його «вітаю зі святом чорнобильської тpaгедії». Посміялися. Помилувалися. Перегорнули. Шо з цього візьмеш? От що візьмеш з депутата Тищенка? Та нічого! Недорікуватий, неотесаний, одним словом, «з народу». Ага… одне але… його ресторан чомусь працює. Працює, Карл! Тисячі закриті, а його- «Колі котлети»- годує обраних в центрі Києва. Шановні полісмени, Вам адресу підказати куди треба зайти?

Так, де ж рівність перед законом? Де ж СЛУЖІННЯ? Може, я не в курсі і ресторан готує обіди для медиків Олександрівської лікарні, що по сусідству?! Та наче ні. А чому тоді ресторан депутата працює, а сотні по Києву- ні. Чому його криза не торкнеться, а сотні вже не відкриються ніколи?

Скільки ви плюватимете в народ? Скільки будете здвигати брови і розповідати народу «ай-ай-ай по голій с…ці порушникам»?!

Найлегше було змусити країну сидіти вдома. Найважче – зробити закон один для всіх.
Зі святом Чорнобильської тpaгедії! Як після такого пояснити Людмилі Ігнатенко (прототип стрічки НВО Чорнобиль) і тисячам жертв атомної катacтрoфи, що це обмовка, а не наруга? Не поясните ви ніяк.

Нема вам віри.”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини