“Ви ідіоти”: гравець збірної України жорстко висловився про недбале ставлення до коронавірусу

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 17: Ruslan Malinovskyi of Ukraine looks on prior to the UEFA Euro 2020 Qualifier between Serbia and Ukraine on November 17, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Футболіст збірної України Руслан Малиновський, який грає за італійську “Аталанту”, закликав серйозно ставитися до коронавірусу.

Руслан Малиновский признан болельщиками Аталанты игроком месяца ...Про це Малиновський розповів під час трансляції в Instagram, передає Еспресо.

Футболіст, який зараз перебуває в Італії, де грає за “Аталанту”, розповів, що йому складно бачити навколо стільки cmepтeй.

“Дві медсестри в Італії наклали на себе руки. Складно бачити стільки сmeртей. Все, що пишуть про Італію в інтернеті, правда.

Хто думає, що коронавірус – це жарт, то ви ідіоти. Дивіться передачі про море, а то всюди один негатив”, – сказав Малиновський.

Рвніше дружина Руслана Малиновського Роксана розповіла, що можна отримати штраф у 5 тис. євро, якщо вийти на вулицю Бергамо без поважної причини.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини