«Очманілий баригозавр намагається посадити мене на 5-12 років» – Лерос про керівника ОП Єрмака

Народний депутат від Слуги народу Гео Лерос стверджує, що його переслідують – після оприлюднення скандальних записів з братом Єрмака. Про це він написав у своєму Facebook, зазначивши, що керівник офісу Президента Андрій Єрмак «штампує на нього по справі в день». Також Лерос нагадав Єрмаку передвиборчі обіцянки Зеленського.

Публікуємо мовою оригіналу:

“Год назад Зеленский выиграл первый тур президентских выборов.
Сегодня глава офиса Президента штампует на меня по делу в день!
Стоило Ермаку в воскресенье публично обратится ко мне с угрозами, спустив на меня СБУ с ДБР, как в понедельник утром было на меня зарегистрировано дело по 4 статьям, хорошо спелись.

Теперь каждый день на меня регистрируют новое уголовное дело.
Masi Nayyem вчера опубликовал на своей странице переписку из прокурорского чата, где им спускают задачу придумать на меня «что-то по муралам».

В этот же день старший лейтенант СБУ Ляхович М.А. выдумывает этот говно шедевр, где я на должности советника министра информ политики лоббировал проект с муралами (выкладываю часть его рапорта).

Уважаемый последователь капитана Жеглова, я сто раз говорил, что все муралы, к которым я имею отношение, сделаны без бюджетных средств!

Я хочу напомнить Ермаку, в годовщину первого тура, программные обещания кандидата в Президенты Зеленского:
– здача національних інтересів і територій не може бути предметом жодних перемовин.
– жодних «корочок», жодного «телефонного права». Невідворотність відповідальності та справедливе й законне покарання – основа чесної України.

– Викривач корупції перебуватиме під захистом держави та отримуватиме матеріальне заохочення. Я сам не крав і нікому не дозволю!

– СБУ НЕ БУДЕ ЗАЙМАТИСЯ ЕКОНОМІЧНИМИ ЗЛОЧИНАМИ.
Это были обещания, а в реальности обезумевший барыгозавр пытается посадить меня на 5-12 лет.”

Год назад Зеленский выиграл первый тур президентских выборов.Сегодня глава офиса Президента штампует на меня по делу в…

Gepostet von Geo Leros am Dienstag, 31. März 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини