Порошенко застеріг Зеленського від здачі національних інтересів

Порошенко

Створення “консультативної ради” з представниками окупованих Росією районів Донецької і Луганської областей суперечить інтересам України. Президент Володимир Зеленський має відмовитися від цієї ідеї.

Про це у Twitter написав п’ятий президент Петро Порошенко, передає Gazeta.ua.

“Погодитися на створення так званої консультативної ради – означає переступити і зайти надто далеко за червоні лінії. Це значить діяти всупереч національним інтересам України. Це значить легітимізувати ватажків окупованих Росією районів Донбасу, а країну-агресора – визнати посередницею.

Хто б не поставив формальний підпис під продиктованим із Кремля протоколом про створення “консультативної ради”, відповідальність за це ляже на Зеленського. Тому публічно звертаюся саме до нього із категоричною вимогою не погоджуватися на створення такої “ради”.

Зараз як ніколи потрібен сильний імунітет, який би надійно захищав український державний організм від будь-яких спроб Росії вразити його”, – заявив Порошенко.

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини