Портрет Зеленського повісили в ліфті. Яка була реакція українців

Українці повторили російський пранк з портретом Володимира Путіна у ліфті, який підірвав мережу 8 лютого. В Україні розмістили зображення українського президента – Володимира Зеленського. Реакція людей була геть іншою, ніж у росіян на їхнього лідера.

14 лютого у мережі з’явилося відео з розіграшем, організованим в Україні. У ліфті української багатоповерхівки повісили портрет Володимира Зеленського та зафільмували реакцію людей, пише 24 канал.

Як реагували українці на портрет Зеленського в ліфті: “О, божечки, хто це нам таке свято зробив?”, “Та ти що! Зеленський. А я злякалася”, “Як живий… Додому забрати?”, “Він Путіна обізвав Гітлером, і Трампа, того, образив”, “Треба сфотографуватися, поки не запороли. Бо ж не повірять!”, “То що таке? Ну… Красень”, “Ага, а рамка ж не дешева”, “Між нами любов, між нами любов…”, “Здрастє… Як справи, президент?”.

Більшість людей, побачивши портрет Зеленського, сміялися. Лише один чоловік обурився, обізвав цей “прикол” “ідіотизмом” та спробував віддерти портрет від стіни.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини