Львівський поліціянт освідчився коліжанці на шикуванні

У Львові шикування на честь вручення звань і погонів поліціянтам точно запам’ятається лейтенантці патрульної поліції Мар’яні Халак: коханий-колега на очах у всього відділку покликав її заміж.

“Патрульна разом із 55-ма колегами урочисто отримала погони лейтенанта. Після гімну її знову викликали на середину плацу”, – розповідають поліціянти, передає Український інтерес.

Зазначається, що дівчина не здогадувалася про наміри свого милого, коли заступник командира роти третього батальйону Олег Соловій із квітами та каблучкою вийшов до коханої.

Увага! Це відео може вас усміхнути!

Патрульна Мар’яна отримала сьогодні не лише звання лейтенанта💍 Ніхто не знав на початку урочистого шикування з нагоди вручення чергових звань та погонів, що на нього чекає після його завершення. Патрульна Мар’яна Халак разом з 55 колегами урочисто отримала погони лейтенанта. Заспівавши гімн, її знову викликали на середину плацу. Поліцейська не здогадувалася про причину і в одну мить сльози радості. Заступник командира роти 3 батальйону Олег Соловій з квітами та каблучкою зробив їй пропозицію руки та серця. Історія їхнього кохання триває вже 8 років. Олег прийшов у поліцію в першому наборі і Мар’яна його всіляко підтримувала. Через 3 роки дівчина теж стала патрульною. Сьогодні ми стали свідками зародження нової сім’ї. Тепер Олег та Мар’яна оберігатимуть наше місто вже у новому статусі, статусі подружжя. Вітаємо!😊💕

Gepostet von Патрульна поліція Львівської області am Freitag, 14. Februar 2020

Історія їхнього кохання триває вже 8 років. Олег прийшов у поліцію в першому наборі, і Мар’яна його всіляко підтримувала. Через 3 роки дівчина долучилася до нього. Тепер вулиці міста Лева патрулюватиме подружжя.

До речі, у День закоханих в Україні одружуються дві тисячі закоханих пар. Насамперед завдяки ініціативі “Кохання поза часом”, коли ДРАЦСИ працюють із 8-ї години ранку до півночі.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини