“Це диво, яке дарує Всевишній”: співачка Джамала вдруге вагітна

Про поповнення у родині артистка розповіла особисто.

Результат пошуку зображень за запитом джамала родина

Українська співачка Джамала, яка не так давно повернулася з відпочинку у Єгипті, повідомила шанувальникам приємну звістку, передає ТСН.

Так, виконавиця та її чоловік, бізнесмен Бекір Сулейманов невдовзі вдруге стануть батьками. Про прийдешнє поповнення у родині артистка повідомила особисто на сторінці у Instagram.

Артистка запостила фото, на якому постає з коханим та їхнім сином Еміром-Рахманом, якому у березні виповниться два роки. Джамала на світлині ніжно тримається за животик.

“Мені здавалося, у кохання є межа, границя, яка всім нам дана, як зважена крупа, норма. Але ти постукав, дав знак, що тут, присоромив мене, що я знов не сама. І в секунду розширив простори кохання, що так часто ми самі собі призначаємо. І із всесвітом всередині чекаю на тебе, та що там – душі не чую за тобою. Ні, неможливо стати більш досвідченими і навіть звикнути. Це чудо, яке дарує Всевишній!” – так прокоментувала фото Джамала.

View this post on Instagram

Мне казалось, у любви есть предел, граница, которая всем нам дана, Как взвешенная крупа, норма. Но ты постучал, дал знак, что здесь, Пристыдил меня, что я вновь не сама. И в секунду расширил просторы любви, что так часто мы сами себе назначаем. И со вселенной внутри ожидаю тебя, Да что там — души не чаю. Нет, невозможно стать опытней и даже привыкнуть. Это чудо, которое дарит Всевышний! ⠀ #masallah👀

A post shared by Jamala (@jamalajaaa) on

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини