Стоматологи зі Слов’янська безкоштовно лікують українських військовослужбовців

Шостий рік поспіль стоматологи зі Слов’янська безкоштовно лікують українських військовослужбовців.
Про це 9 лютого повідомили Гал-інфо в штабі ООС.

Фото ООС

Слов’янська стоматологічна поліклініка – комунальний неприбутковий заклад. Військові тут отримують лікувальні, протезувальні, парадонтологічні та фізіотерапевтичні послуги.

Фото ООС

Йдеться про бюджетний спектр послуг, які виконуються на сучасному чеському обладнанні та з допомогою сучасних стоматологічних матеріалів. Військовослужбовці Збройних Сил та Національної гвардії часті пацієнти цього медзакладу.

Фото ООС

-Я вперше сюди звернувся. Мені нічого не довелося платити. Зареєструвався і все. Прийшов через один зуб, просто щоб перевірити. Його мені відремонтували досить швидко і, думаю, якісно, – розповів військовослужбовець Ігор.

Фото ООС

Лікування не потребує жодних зусиль бюрократичного характеру. Достатньо взяти з собою документи, які посвідчують особу, місце служби, а також бажано мати при собі посвідчення учасника бойових дій.

Фото ООС

Посвідчення УБД, за словами заступника директора стоматологічної поліклініки з медичної частини Ірини Субочевої, необхідно для того, щоб можливо було частково компенсувати витрати за надані послуги з бюджету міста, адже Слов’янська міськрада виділяє кошти для всіх пільгових категорій.

– Дуже важко переживали всі події буремного 2014-го: бойові дії, обстріли, страх та невпевненість у завтрашньому дні тощо. Пацієнтів було багато, лікарів мало. Доводилось працювати без води і світла. Пам’ятаю тоді, як завершилися у нас бойові дії, українські військові, які були з Карачуна, привезли та підключили нам генератори – вже легше стало працювати. Ми любимо свою роботу і пишаються тим, що можемо допомагати нашим захисникам, – підсумувала Ірина Субочева.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини