“Як же треба було гв@лтyвaтu крaїну, щоб лише за 9 місяців останнім пoрятyнком став прoдаж землі і рoзпрoдаж державних підприємств?” – Софія Федина

Федина

“Не можна іти на компроміси з ворогом і з совістю…”

Про це на своїй сторінці у Facebook пише депутатка 9 скликання від партії “ Європейська Солідарність” Sofiya Fedyna:

“Офіційна заява #2

#слідкуйте_за_руками

Внаслідок того, що до влади дорвались трюкачі, ловкачі, клоуни і махінатори, уважно слідкуйте за їх руками. Бо, ініціюючи ті чи інші речі/дії, вони зазвичай на меті мають дещо інше…

Чому вони сьогодні так активно постять заяви про виклик мене в дбр? Чому істерично надсилають по кілька разів одні і ті самі папери(при чому всі із запізненням по строках)? Чому так важливо саме завтра, 6 лютого, показово вручати підозру мені та Маруся Звіробій? Бо так переживають за презедента? Ні!
Завтра має бути голосування по землі, і вони всіма можливими способами намагаються відволікти увагу небайдужої спільноти від спроб тотального дерибану землі сільськогосподарського призначення… (ЄС виступає за ринок землі, але не за дерибан…)

А навіщо розпродувати так аврально землю? Бо в бюджеті діри, надходжень нема, борги зростають, облігацій розпродано на мільярди і все активно котиться в тартарари… Як же треба було гв@лтувати країну, щоб лише за 9 місяців останнім порятунком став продаж землі і розпродаж державних підприємств?!

Але ж таке трюкацтво вже стало традиційним… Ви помітили момент, коли раптово сфабрикували справу Шеремета? Саме тоді, коли треба було прикрити провал нормандських переговорів і подання( без тексту) до ВР узурпаційного промосковського законопроекту про децентралізацію, точніше про особливий статус… всього, що замовить москва

Такими трюками і прийомчиками вже переповнена чаша терпіння думаючих людей…

І знову ж таки, за скандалом з продажем собак, якось непоміченими залишилися заява єрмака про вибори в ордло восени і чергові вбивства наших військових в зонах відведення військ!!! Там, де, типу, офіційно не стріляють… Оріхове, нагадаю, то якраз біля Золотого 4!

Тому наша справа є черговою спробою відволікти всіх від ще більш важливих речей, в даному випадку – закону про землю!

Пильнуйте, будьте активними, мудрими, небайдужими і безкомпромісними!!!

Не можна іти на компроміси з ворогом і з совістю.

#Вкраїна_у_нас_одна і за неї варто боротися!”

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини