Львів визнали найкращим у Центральній і Східній Європі містом для аутсорсингу

На щорічній церемонії нагородження CEE Business Services Summit & Awards, яка відбувалася у Варшаві, український Львів визнали найкращим містом для бізнес-аутсорсингу у Центральній і Східній Європі у категорії міст, що розвиваються.

Результат пошуку зображень за запитом "львів"

Про це повідомляє пресова служба Львівської міської ради.

Участь у заході взяли понад 320 топменеджерів із 23 країн, а також більше 75 міжнародних фірм із Західної Європи, Скандинавії, США, Великої Британії та Індії, які зацікавлені у створенні, розширенні та оптимізації центрів бізнес-послуг у Центральній та Східній Європі.

Конкурентами Львова були угорське місто Дебрецен, литовські Клайпеда та Каунас, а також словацьке Кощице.

“Це насправді велике досягнення для міста Львова. Ми перемогли в номінації міст, що розвиваються, а це демонструє наші хороші перспективи для потенційних інвесторів у наше місто. Ця нагорода підкреслює наші переваги серед міст Центральної і Східної Європи, на які ми робили ставку, подаючи заявку на номінацію. Величезний потенціал молодих талантів, адже маємо близько 120 тисяч студентів у місті, чудове географічне розташування, інфраструктурний розвиток міста, велику кількість вищих навчальних закладів та програм, а також історії успіху існуючих компаній у сфері аутсорсингу бізнес-процесів”, – зазначив начальник управління інвестицій та проєктів Роман Старецький.

До речі, популярний туристичний портал Big 7 Travel знову додав українську столицю до переліку міст, найпопулярніших у соцмережі Instagram. Київ експерти розташували на 33-й сходинці. Цікаво, що місто на Дніпрі випередило Ніццу у Франції.

Окрім того, на початку 2020-го українська столиця увійшла до переліку міст, обов’язкових для відвідування, за версією цього ж порталу. Ба більше, Київ розташувався на другій сходинці.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини