“Змінюйте світ на краще” – найкращі цитати Скрябіна

2 лютого,  на 86 км траси Кривий Ріг — Кіровоград в ДТП  не стало українського музиканта Андрія Кузьменка Скрябіна.

Кузьма повертався із свого концерту та врізався у молоковоз ГАЗ-53. Від отриманих травм співак загинув на місці, – пише Газетаю.юа.

Автомобіль співака розтрощило від удару об вантажівку

Андрій Кузьменко останній рік свого життя займався волонтерством: їздив до поранених АТОвців у госпіталь та розмовляв із ними. Казав, що після поранень солдат державі не цікавий, а тому розмовляти із ветеранами дуже важливо.

Також Кузьменко критикував українських політиків. Перед аварією зняв кілька відео зі зверненням до депутатів ВРУ. У них він їхав дорогами України, коментуючи те, що бачить за вікном.

Пропонуємо згадати його позитивні та влучні думки:

*

Якщо у вас немає гармонії – то беріть гармонь і гармонуйте!

*

Змінюйте світ на краще, піклуйтеся про нього, тому що ви в ньому живете!

*

Краще бути оптимістом, який нічого не знає, ніж загинатися і ростити в собі горб від того, що навколо самі проблеми.

*

Поки китайці побудували Великий китайський мур, вони попутно винайшли будівельну тачку. Ще протягом якогось часу вони винайшли порох, папір і купу всяких різноманітних речей. А українці тим часом винайшли дачу, і до цих пір думають, що з нею зробити.

*

Помітив, що для того, щоб зробити людину щасливою, не потрібні якісь величезні простори. Достатньо включити фантазію і облаштувати той мінімум, який маємо, щоб почувати себе краще.

*

Мій дім – єдине в світі місце, де мене люблять і чекають незалежно від того, хто я і скільки заробляю. Я ніколи не зраджу найближчих мені людей.

*

Краще висушити одну дитячу сльозу, ніж пролити ріки крові.

*

Патріотичні пісні треба писати весь час, а не тоді, коли їх писати треба. Бо до того, як в країні таке сталося, ніхто їх не писав, а зараз всі стали такими патріотами – понадівали собі вишиванки і поналіплювали їх на машини. Їх ще “вишиватниками” називають. Начепив вишиванку – і вже думаєш, шо все помінялося. Та вишиванка має бути десь глибше, зашита мамою і татом…

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини