Для екранізації книги Кузьми Скрябіна шукають головного актора

Головний актор не обов’язково має бути схожим на Андрія Кузьменка ззовні.

фото: skryabin.ictv.ua

Кінокомпанія Star Media шукає актора на роль Кузьми Скрябіна у фільмі «Я, “Побєда” і Берлін». Про це повідомила пресслужба компанії, – пише Твоє місто.

Зйомки стрічки розпочнуться наприкінці весни 2020 року. Кастинг на головну роль у фільмі триватиме до кінця лютого 2020 року. Кінокомпанія шукає актора 18-25 років, зростом 175-198 см. За словами продюсера фільму Олексія Терентьєва, актор не обов’язково має бути схожим на Кузьму зовні. Але він має вміти грати на музичних інструментах і мати гарні вокальні дані.

Кандидати мають підготувати відеовізитівку українською мовою, а також запис співу і гри на музичних інструментах та викласти на сайті dzygamdb.com.

Комедія за мотивами книги Андрія Кузьменка розповість історію хлопця Кузьми, який придбав перше в своєму житті авто під маркою «Побєда» і вирушив нею з товаришем до Берліна.

Кінопроєкт комедії «Я, “Побєда” і Берлін» за однойменним романом Кузьми Скрябіна став одним із переможців Одинадцятого конкурсного відбору Держкіно. Державна підтримка стрічки становить 27 млн грн – 75% загальної вартості фільму.

Режисером-постановником фільму є Ольга Ряшина. Автори сценарію – Анатолій Крим та Олексій Комаровський. Продюсерами стрічки стали Олексій Терентьєв та Артем Доллежаль. Реліз фільму в Україні заплановано на грудень 2020 року.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини