Влaдика Степан Сус вперше як єпискoп очолив Літургію у Гарнізонному храмі

26 січня у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла Владика Степан Сус у співслужінні із собором священиків вперше у стінах цього храму звершив Божественну Літургію як єпископ.

Результат пошуку зображень за запитом "Степан Сус"

Раніше єпископ Києво-Галицького Верховного Архиєпископа із титулярним осідком Зиґріса був настоятелем цього храму. Під час проповіді Владика поділився із вірянами, що служіння єпископа не є легким, особливо перші 2 тижні не були легкими, потрібно багато вчитися, але його першочерговим завданням є приводити людей до щастя у Господі, передає пресслужба ЛМР.

«Бути християнином справді цікаво. Це є покликання, завдання. Свідчити добрі речі, добрі справи, свідчити Божу любов. Ми не маємо лише сприймати Боже Слово, потрібно його переживати. Дуже важливо людині, яка переживає труднощі, чути Боже Слово. Поставмо собі питання: «Як я можу своїм життям проповідувати Боже Слово», — сказав Владика.

Також Владика Степан особисто звернувся до всіх вірян, які дуже чисельно були присутні у храмі і подякував за те, що вони є активними християнами, зокрема у парафіяльному житті храму, а також закликав їх приводити нових людей, які, можливо, ще поки не відкрили для себе краси духовного життя.

Після моління Владика розповів вірянам про значення єпископського жезлу. За його словами, ці змії, які обплітають жезл, є символами мудрості.

Зазначимо, що до молитви також долучилися міський голова Львова Андрій Садовий із дружиною Катериною. Владика Степан також подякував міській владі за те, що цього року розпочнеться реставрація головного фасаду храму і за постійну співпрацю.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини