У Львівському цирку вперше в Україні встановили рекорд з кількості собак в одному шоу

Майже півсотні собак 20 порід зібрали в одному шоу. Такий своєрідний рекорд встановив Львівський цирк цими вихідними. Там стартувала прем’єра DogShow, яка й відкрила новий сезон 2020 року.

Білі швейцарські вівчарки, далматинці, лайки, королівські пуделі, сенбернари, а ще німецький шпіц та мальтійська болонка. Справжнє собаче шоу вперше влаштували на манежі Львівського цирку. Одна з їхніх дресирувальниць Елеонора Богатирьова розповідає, що собаки акторами не народжуються, вони ними стають після довгих і довгих місяців навчання. Зізнається, найкраще піддаються дресурі саме вівчарки, – пише zaxid.net.

«Одна собака може трюк зробити за місяць, а друга за рік. Для всіх собак — це гра насамперед. Вони граються в манежі», — розповідає дресирувальниця собак Елеонора Богатирьова.

Керівник Львівського цирку каже, що DogShow зараз дуже популярні в Європі та світі, свого роду цирковий тренд. Відтак для того, щоб схоже яскраве шоу влаштувати у нас, чотирилапих акторів збирали з усієї України.

«Ідея така виникла вже давно. Але не було можливість зібрати всіх собак України, майже всіх, які приймають участь в українських турне. Такого не було ні в одній програмі в Україні. Це таке наше ноу-хау», — зазначив у коментарі ZAXID.NET керівник Львівського цирку Роман Здреник.

Тварини в цирку — зараз досить гостре питання. Перш за все це стосується хижаків. Але собаки живуть серед людей. І це найбільше приваблює публіку в таких шоу.

«Мені аж захотілось мати такого великого собачку. Тому що вони такі милі, такі пухнасті», — ділиться враженнями від вистави школярка Аліна.

А от перехоплювати подих публіку змусили повітряні гімнасти. Вперше під куполом львівського цирку виступив і 12-річний Ельдар Юлдашев.

«Мені подобається просто літати. Щоб була швидкість, щоб я літав і іншим це подобалось», — каже юний повітряний гімнаст Ельдар Юлдашев.

Унікальна програма DogShow у Львівському цирку триває до березня.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини