“Продовжую справу Квітки Цісик”: українець з Канади підкорив мережу піснею на “Голосі країни” (відео)

52-річний Алекс Фесяк приїхав в Україну з Канади на “Голос Країни”. Чоловік виконав легендарну пісню “Червона рута” Володимира Івасюка на сліпих прослуховуваннях у 2 випуску 10 сезону шоу.

Судді не повернулись до Фесяка, але користувачі мережі захопилися його виконанням пісні, передає Обозреватель.

“Ми з друзями створили гурт “Дунай”. Ми об’їхали вже всю Канаду. Я продовжую справу Квітки Цісик. Я також записую народні українські пісні, оскільки у мене є величезна любов до України і музики”, – сказав артист.

“Дуже красиво і неймовірно. Більше б таких людей”, “Низький уклін таким людям”, “Пишаюся нашими українцями”, “Українська пісня завжди в наших серцях”, “Це неймовірно”, – коментують виступ в мережі.

View this post on Instagram

Фесяк Алекс – українець з Канади, який повернувся на рідну землю аби заспівати в ювілейному сезоні вокального шоу. Чоловік переконаний, що українська пісня має линути далеко за межі Батьківщини. Саме через це Алекс разом зі своми друзями в Канаді створив гурт "Дунай" з яким артисти гастролюють по всій Америці прославляючи українську народну пісню. Які емоції від виступу учасника? #голоскраїни #битваепохи

A post shared by Голос країни (@goloskrainy_official) on

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини