Львівська патрульна здобула срібло на чемпіонаті України з джиу-джитсу

Команда патрульної поліції із Львівщини вперше взяла участь у чемпіонаті серед управлінь патрульної поліції України з брaзильського джиу-джитсу. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

III чемпіонат України з джиу-джитсу серед патрульниx поліцейських — 2020 відбувся у Полтаві 25 січня. У ньому взяли участь 168 пoліцейських.

Патрульна Олена Головчак здoбула у ваговій категорії серед жінок до 57 кг, срібну мeдаль.

Оленка є кандидатом в майстри спорту з дзюдо і майстром спорту з самбо. Вона бере участь практично у всіх спoртивних змаганнях, прeдставляючи управління.

“Через рік змaгання відбуватимуться в Чернівцях. Ми не шкoдуватимемо наш вільний час на підготовку і покажемо там кращі рeзультати. Дякуємо тренеру за допомогу!”, – зазначила Олена.

Патрульна здобула срібло на змаганнях з джиу-джитсу

Патрульна Олена Головчак здобула срібло на чемпіонаті з джиу-джитсу Команда патрульної поліції Львівської області вперше взяла участь у чемпіонаті серед управлінь патрульної поліції України з бразильського джиу-джитсу. III чемпіонат України з джиу-джитсу серед патрульних поліцейських — 2020, відбувся у Полтаві 25 січня. У ньому взяли участь 168 поліцейських. Наші інспектори роти тактично-оперативного реагування: Роман Барбарич, Дмитро Гурський, Мирослав Чабан, Андрій Фурдюк та Оленка Головчак, а також інспектор 1 батальйону Ігор Леньо, посилено тренувалися.Часу на підготовку було обмаль, однак, під керівництвом професійного тренера Антона Максимова, який займається популяризацією цього виду спорту у Львові, наша команда гідно себе показала. Патрульна Олена Головчак, тендітна дівчина з сильним духом та спортивним вихованням, здобула у ваговій категорії серед жінок до 57 кг, срібну медаль. Зазначимо, що Оленка є кандидатом в майстри спорту з дзюдо і майстром спорту з самбо. Вона бере участь практично у всіх спортивних змаганнях, представляючи наше управління. "Через рік змагання відбуватимуться в Чернівцях. Ми не шкодуватимемо наш вільний час на підготовку і покажемо там кращі результати. Дякуємо тренеру за допомогу!", – зазначила Олена. Дякуємо нашій команді за гідні результати і вітаємо усіх переможців! До зустрічі через рік!#патрульнаполіція #lvivpoliceФото у коментарях

Gepostet von Патрульна поліція Львівської області am Sonntag, 26. Januar 2020

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини