Українські легкоатлети везуть “золото” та “срібло” з міжнародних змагань у Чехії

Yaroslav Isachenkov (UKR) during the European Athletics Team Championships Super League Bydgoszcz 2019 - Day Two at Zawisza Stadium on August 10, 2019 in Bydgoszcz, Poland. (Photo by Foto Olimpik/NurPhoto via Getty Images)

Український спортсмен Ярослав Ісаченков переміг на міжнародних змаганнях HVĚZDY V NEHVIZDECH у Чехії.

Ісаченков змагався у стрибках у довжину. Остання шоста спроба принесла українцеві “золото”. До того він також очолював турнірну таблицю з результатом 7,76 метра, повідомили в пресслужбі Федерації легкої атлетики України.

Утім, йому вдалося поліпшити результат до 7,96 метра і встановити особистий рекорд у приміщенні. Ця висота стала рекордною в кар’єрі спортсмена. Найкращий стрибок просто неба у Ярослава був у 2019 році – тоді він подолав 7,91 метра.

На цих самих змаганнях українка Ірина Геращенко з результатом 1,85 метра була другою зі стрибків у висоту. Переможницею стала угорка Барбора Сабо (1,88 метра), а ще одна українка Юлія Чумаченко завершила змагання в топ-5.

У вересні легкоатлетка перемогла на ще одних престижних змаганнях – узяла золоту медаль на міжнародному легкоатлетичному турнірі Calla Dei Castelli, що відбувся у швейцарській Беллінцоні.

Раніше Геращенко перемогла на змаганнях у Німеччині. Завдяки цьому вона очолила світовий топлист сезону зі стрибків у висоту.

До цього на міжнародних змаганнях з легкої атлетики у Латвії Ірина Геращенко взяла кубок Риги. Спортсменка перемогла в категорії стрибки у висоту, подолавши 1,9 метра.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини