“Повний провал комунікацій…. Розкол суспільства, під “відосики” про єдність” – Ірина Геращенко

Геращенко

Депутатка Порошенка Ірина Геращенко розкритикувала президента Володимира Зеленського через організацію Дня Соборності України.

Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook:

“Картинку позичила зі сторінки шановного Микола Томенко. Це , за версією керівництва парламенту- урочисте підняття Прапору в День Соборності. Перший заступник голови ВР, його охорона і 2 депутати- слуги. Й почесна варта, яку викликали для 3 депутатів.

Звичайно, це ніякий не офіційний захід ВР. Бо ж про нього не повідомляли і не запрошували ані депутатів, ані фракції, ані секретаріати фракцій. Соромно, що зараз інфоуправління ВР виправдовує недолугі дії керівництва, мовляв, в інтернеті зранку був анонс.

Так само закрито проходять всі офіційні державні заходи , які організовує Офіс президента. Навіть депутатів своєї фракці не запрошують, не говорю про опозицію. Повний провал комунікацій…. розкол суспільства, під відрсики про єдність.

Важко уявити подібну неповагу до колег- парламентарів в будь / якому парламенті світу. В тій самій ПАРЄ на всі заходи всі депутати і політичні групи отримують особисті запрошення, секретаріати їх дублюють , й головуючий робить оголошення і запрошує всіх.”

Картинку позичила зі сторінки шановного Микола Томенко. Це , за версією керівництва парламенту- урочисте підняття…

Gepostet von Iryna Gerashchenko am Mittwoch, 22. Januar 2020

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини